Byggrenholdstjenester for Sibirius Eiendom AS

Project Category : Byggvask

Project Location : Oslo

Company Name : Sibirius Eiendom AS

Vi har utført byggrengjøring for Sibirius Eiendom AS to ganger. Første gang var sommeren 2020, og andre gang var i 2021. Begge gangene ryddet vi 2-4 store hus med et areal på ca 350 m2 hver.

De første husene var 2 eneboliger med hage, beliggende i utkanten av Oslo. De andre husene var en 2 enebolig med hage, beliggende i utkanten av Barum.

Vi måtte rengjøre begge typer rom – stuer, soverom, kjøkken, bad og ganger – samt alle utvendige arealer som inngangspartier og hager.

Hvor lang tid bør byggerengjøring ta?

 

Byggrengjøring er en ganske komplisert prosess, da kunden alltid går tom for tid.

Vi rengjør byggeplassen, og så kommer byggherrene inn og borer og forstyrrer renseprosessen. Byggherrene kan ikke la være å bore hull i vegger eller tak og etterlate støv overalt. Støvet som de etterlater seg vil legge seg på alle overflater, inkludert møbler og tepper. Byggerne etterlot et rot og det tok oss lang tid å rydde opp etter dem. Vi pleide å vaske huset i 2 dager for å bli kvitt alt støvet og skitten som ble igjen.

Kostnad for å rengjøre byggeplassen

 

Byggrengjøring er en vanskelig jobb å beregne, fordi prisen avhenger av byggets tilstand. Er den tom, så gjelder én pris. Hvis ikke, så en annen pris. Vi tar NOK 43 per 1m2, men hvis det var byggherrer som forstyrret arbeidet vårt, tar vi en annen pris.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.