Hotellrengjøringstjenester i Oslo Overnatting

Project Category : Utleie av vikarer

Project Location : Oslo

Company Name : Oslo Overnatting

Vi stiller med personale til Oslo Overnatting når de trenger vikarer. Folk er ofte sykemeldt eller ønsker å være fri.

Vi har en stor gruppe mennesker som kommer inn og ut av selskapet og vi har en fleksibel bemanningspolicy som passer kundenes behov. Vi har mange som er på utkikk etter jobb for tiden og vi hjelper alltid gjerne med vikarbehov.

Oslo Overnatting: Hva vi gjør der

Personalet vårt på Oslo Overnatting har en rekke ansvarsområder. Det første og viktigste er å sjekke inn gjester og klargjøre nøkler til dem. Vi vasker også fellesarealet og skifter sengetøy.

Sikkerhet er den siste forsvarslinjen for gjester og eiendom. Det er vår plikt å sørge for at eiendommen og alle dens gjester er trygge. Vi er i tett kommunikasjon med ledere og gjester for å holde dem oppdatert om enhver situasjon som oppstår. Vi er i tett kommunikasjon med gjester og ledere. Hvis vi oppdager noe mistenkelig, ringer vi sikkerhetsvakten.

Hvem er våre ansatte?

Vi ønsker å sørge for at våre kunder er fornøyde med renholdstjenesten. Personalet vårt er opplært til å rydde, vi er gode på kommunikasjon og kan kommunisere med kunder.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.