Vi vasket vinduer for et borettslag

Project Category : Vindusvask

Project Location : Oslo

Company Name : Clean Holding AS

Vindusvask er en viktig del av å holde hjemmets eksteriør rent og vakkert. Rene vinduer skaper ikke bare et godt førsteinntrykk for besøkende, men bidrar også til å holde interiøret i hjemmet ditt kjøligere om sommeren.

Vinduene til 4 bygninger med flere etasjer på bare 8 timer. Det er det vi gjør hos Renholdsfirmaet AS

Vi har pusset vinduer i mer enn 6 år, og vi har utviklet vår egen vindusvaskemetode som ikke bare er rask, men også miljøvennlig og sikker.

Vindusvasktjenester: Hva var inkludert i dette vinduspusseprosjektet?

 

Vi var to personer på denne oppgaven. Vinduene var veldig skitne og vi brukte et rent vannsystem for å vaske ca 1000 m2 glass.

Vi måtte vaske alle vinduer og glassbalkonger. Det var ganske vanskelig, fordi vannsystemet er ganske tungt og skuldrene av å holde stanga blir fort slitne.

1000 M2 vindusvask, er en flott opplevelse

 

Vi konkluderte med at renvannsystemet er ganske tungt og skuldrene av å holde stanga blir fort slitne. For å løse dette problemet kjøpte vi ekstra utstyr for å gjøre denne jobben enklere.

I løpet av arbeidet viste det seg at byggherren ikke tok hensyn til at det er kalk på balkongene som fjernes med spesielle kjemikalier. Høytrykksspilleren med varmt vann ble brukt til å rengjøre balkongene og fjerne alle spor av kalk.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke denne siden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.