Renholdsfirmaet AS

Trappevask

Få de beste trappevask fra vårt høyt kvalifiserte personale.

Trapper er en vanskelig overflate å rengjøre, spesielt når de er i et høyhus. For å holde trappene trygge og rene tilbyr vi profesjonell trappevask i Oslo. Vårt firma har levert denne tjenesten i mer enn 6 år, og vi har lykkes med det. Vi bruker de nyeste metodene for rengjøring av trapper, noe som gjør det tryggere for våre ansatte og mer effektivt for våre kunder.

Skal kunden gi tilgang til vann til trappevask?

Mangelen på vann i kjelleren er et alvorlig problem for borettslagene men ikke for oss. Prisen for trappevask blir ikke høyere hvis du ikke har tilgang på vann. Vi har med oss allerede våte mopper, så ikke bekymre deg for vannet i kjelleren.

Hvorfor det er viktig å ha trapperengjøring i en bygård

Trapper er viktig i en bygård. De er den eneste måten for folk å komme seg fra en etasje til en annen. Med så mange mennesker som går opp og ned hele dagen, er det ikke rart at trapper er en grobunn for bakterier og mugg. Trapper er også mer utsatt for slitasje hvis de er skitne. Smusset som samler seg på trinnene kan forårsake luftveisproblemer, allergier, astma og andre helseproblemer. Derfor er det viktig å rengjøre trappene hver uke for å holde dem rene og trygge.

Kostnader for rengjøring av trapper: Hvor mye koster det å få vasket trapper?

Prisen for trappevask varierer avhengig av hvilken tjeneste du velger og hvilke behov du har. Hvis du for eksempel har mye rekkverk, vil det ta mer tid og mer materialer å gjøre jobben. Det samme gjelder hvis du ønsker en dyprengjøring hver uke eller hvis du ikke vil ha noen kjemikalier brukt i prosessen. Det er vanskelig å gi en eksakt kostnad for trappevask fordi det avhenger av hvor mye arbeid som må gjøres og hva slags service du velger.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 559/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.