Renholdsfirmaet

Hva innebærer byggvask?

Finn ut hva byggrengjøring innebærer i denne omfattende veiledningen. Vi dekker grunnleggende tjenester som støvtørking, mopping og støvsuging, samt mer spesialiserte tjenester som vindusvask, gulvpolering og dyprengjøring.

Finn ut hva byggrengjøring innebærer i denne omfattende veiledningen

Under bygging og oppussing av ethvert moderne kontorbygg vil det samle seg store mengder urenheter, finkornet støv, rester av bygningsmaterialer, isolasjonsmasse og andre stoffer i lokalene. Å fjerne alt dette krever mye tid og krefter. Det vil være en nesten umulig oppgave å ordne dette uten hjelp fra fagfolk med riktig erfaring, utstyr og spesialiserte rengjøringsmidler. Det smarteste valget vil her være å henvende seg til et renholdsfirma. Slike firma sender deg renholdere som veldig godt vet hva byggrengjøring er og hvordan det best utføres, slik at du kan spare deg for masse tidsbruk og utgifter.

Fremgangsmåte for byggvask

Arbeidet starter vanligvis med samling og fjerning av de største bitene av bygningsmateriale. Dette pakkes i en spesiell beholder for senere levering til avfallsstasjonen. Når dette er gjort starter renholderne med å fjerne støv fra alle overflater. Dette er mer omfattende enn det ser ut som, da også tak i tillegg til gulv og vegger må vaskes. Steder som har vanskelig tilkomst, må også rengjøres for støv.


Neste fase er fjerning av rester etter maling, lim sement og kalk, og lignende. Spesielt tilpassede midler brukes for hver type materiale. Dette rengjør rommet i tillegg til å fjerne fremmede lukter som vanligvis henger igjen etter endt arbeid.

Våtrengjøring

Når vi skal forklare hva byggvask betyr, kan ikke utelate et av de viktigste trinnene – våtrengjøring. I denne delen av arbeidet rengjør fagfolkene gulv og andre overflater som tåler væske. Resultatet etter slik rengjøring skal være at alle spor etter urenheter, striper og flekker fra bygging eller oppussing er borte. Vindusvask, vask av speil, metall og lakkerte overflater bør også tas på alvor.

Nå som du har innsikt i hva byggrengjøring er, har du lettere for å se viktigheten av denne prosedyren, og vite hvem du bør kontakte i tilfelle din bedrift trenger noen til å effektivt utføre den.

Tagger:

Uncategorized

Del dette nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *