Renholdsfirmaet

Fasadevask

Profesjonelle fasadevasketjenester for rene og vakre bygninger

Det er viktig med jevne mellomrom å vaske fasaden til en bygning fordi det kan bidra til å fjerne skitt fra overflaten. Skitten vil samle seg og forårsake flekker på bygningens eksteriør, som vil få det til å se skittent eller slitt ut. Dette kan også føre til problemer som algevekst, korrosjon og misfarging.

 

Fasadevaskeprosessen bidrar til å forhindre disse problemene ved å fjerne smuss som kan ha samlet seg på overflaten av bygningen under nedbør eller andre værforhold. Det bidrar også til å opprettholde et sunt miljø for bygningens beboere ved å fjerne eventuelle giftige stoffer som kan ha blitt avsatt på overflaten over tid.

 

Vi har mange års erfaring med fasadevask i Oslo og vi kan hjelpe deg. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert vindusvask og fasadevask. Ring oss i dag for et gratis tilbud!

Hvilke fasader vasker vi?

Vi jobber med ulike typer materialer, som tre, glass og stein. Fra private hus til fleretasjes bygninger. Vi er en av de ledende aktørene innen fasadevask i Norge og bruker forskjellige teknikker for å vaske dem i henhold til deres behov. Vi har mange års erfaring og kompetanse innen rengjøring og vasking av bygningsflater, og vi har utviklet spesialtilpassede løsninger for å oppnå best mulig resultat.

Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for en fasaderengjøring?

Kostnaden for fasaderengjøring avhenger av mange faktorer. Prisen bestemmes vanligvis av overflatemateriale, byggehøyde og overflatebehandling. Prisen avhenger også av bygningens kvadratur og tilstand. Hvis du for eksempel har et flatt tak uten takrenner eller nedløp, vil dette være dyrere å rengjøre enn et skråtak med takrenner og nedløp fordi det ikke er mulig å drenere vann fra det flate taket. Vi prøver alltid å finne den beste løsningen for våre kunder.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 599/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.