Renholdsfirmaet

Avfallshåndtering

Bærekraftige løsninger for avfallshåndtering for din bedrift

Vi tilbyr rimelige, pålitelige avfallshåndteringstjenester for boligfelt og sameier. Vårt team av fagfolk vil hjelpe deg med å finne den rette løsningen for dine behov.

  • Byggeavfall: Vi samler inn og kaster byggeavfall, inkludert betong, murstein, tre, etc.
  • Pappavfall: Vi samler inn og deponerer pappavfall på en profesjonell måte.
  • Matsvinn: Vi er glade for å kunne tilby vår innsamlingstjeneste for matavfall til våre kunder med høy kvalitetsstandard.

Skaff deg et uteområde som hjelper deg med å gjøre et godt førsteinntrykk. En bakgård, veranda, uteplass eller hage som er godt vedlikeholdt og fri for rot gir dine gjester og besøkende en varm velkomst.

Få et uforpliktende tilbud

Hvem er ansvarlig for avfallshåndtering i borettslag og sameier?

Styret i sameiet eller borettslaget er ansvarlig for avfallshåndteringen. De bestemmer hva slags søppeldunker som skal leveres og hvordan de skal håndtere gjenvinningsprosessen. Dersom styret ikke oppfyller sine plikter, er det mulig for foreningens eller sameiets medlemmer å klage til relevante myndigheter. Styret har også ansvar for at lover og forskrifter om søppel og avfall følges. I tilfelle de ikke oppfyller sine plikter, er det mulig for medlemmer av en forening eller sameie å klage til relevante myndigheter.

Avfallshåndtering er et svært viktig tema for borettslag og sameier. Lov om vern mot forurensning og avfall regulerer reglene og kravene til avfallshåndtering på disse områdene. Lov om vern mot forurensning og avfall er en lov som gjelder avfallshåndtering i borettslag og sameier. Loven fastsetter reglene for avfallshåndtering, samt kravene som PCB, CAA-impregnert trevirke, asbest og annet spesialavfall.

Les mer om lov: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1981-03-13-6

Priser for avfallshåndtering

Noen kommuner har spesifikke regler for prising av renovasjonstjenester. Disse reglene kan variere fra kommune til kommune. Når det gjelder prisene på avfallshåndtering er det en rekke faktorer som må tas i betraktning, som hyppighet av søppelhenting, type avfall, mengde søppel og størrelse på beholder.

 

Renholdsfirmaet AS tilbyr rimelige, pålitelige renovasjonstjenester for borettslag. Vi gir deg et gratis tilbud når du kontakter oss.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 990/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.