Renholdsfirmaet

Garasjevask

Profesjonelle garasjevasketjenester - Få garasjen ren i dag!

Garasjevask er ikke en spesielt lett oppgave. Det er skittent og tidkrevende. Når du trenger å få vasket garasjen din, ikke nøl med å ringe oss. Vi tilbyr en profesjonell og rimelig tjeneste som er miljøvennlig. Vi er et firma som tilbyr garasjevask i Oslo. Vi har vært i bransjen i årevis, og vi vet hvor viktig det er å gjøre en grundig jobb. Vi ønsker å gi deg best mulig service, så vi bruker miljøvennlige produkter og verktøy. På denne måten vet vi at garasjen din vil være ren og fri for skadelige kjemikalier eller stoffer.

Hvorfor er det viktig å gjøre garasjevask?

Garasjerengjøring er viktig av mange grunner. Det hjelper å holde garasjen trygg, ren og tørr. Garasjevask er en viktig ting å gjøre om vinteren på grunn av all snøen og saltet som samler seg i garasjen. Vannet i den underjordiske garasjen fra snø fra hjulene på en bil kan føre til forringelse av asfalt, slettede inskripsjoner og saltkorroderende sko.

Hva slags utstyr trenger vi for garasjevask?

Garasjerengjøring er ikke en oppgave for sarte sjeler. Den trenger høytrykkskraftutstyr og tungt anleggsutstyr for å takle de mest skitne oppgavene. En høytrykksvannblåser er et godt alternativ for rengjøring av en garasje. Den kan fjerne skitt og skitt fra overflaten av gulvet, veggene og taket. For mer gjenstridig skitt kan vi bruke et tungt anleggsutstyr for å vaske en garasje som er en traktor. Gulvvaskemaskinen er et annet alternativ som kan brukes til å rengjøre gulvet i garasjen din.

Hvor mye koster det å rengjøre garasjer og parkeringsplasser?

Vi vil alltid gjøre vårt beste for å finne den beste og mest kostnadseffektive måten å rengjøre garasjen eller parkeringsplassen på. Vi kan også gi deg et prisoverslag før vi starter jobben. Vi kan til og med gi deg et gratis tilbud. Bare ring oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne med dette.

 

Prisen avhenger også av hvilket utstyr vi skal bruke for å gjøre jobben. Hvis vi for eksempel bruker en høytrykksvannpumpe, vil det koste mer penger enn om vi brukte en støvsuger.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag