Renholdsfirmaet

Byggrengjøring

Profesjonell byggrengjøring for ditt hjem eller bedrift

Byggeplassavfall kan inneholde farlige materialer, bakterier og parasitter som er skadelige for miljø og menneskers helse. Vi tilbyr profesjonell rengjøring på byggeplassen for å fjerne dette avfallet og holde arbeidsplassen din trygg og sunn. Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester for å møte dine behov – fra engangsrengjøring til regelmessige besøk. Teamet vårt er opplært i de nyeste metodene for fjerning av byggeplassavfall, inkludert bruk av lift og verneklær. Vi er forpliktet til å gi den beste opplevelsen for våre kunder ved å sikre at vi har et fullt kvalifisert team, med mange års erfaring på dette feltet.

Byggrengjøringstjenester: Hva vi tilbyr

Byggrengjøring pris – Hva koster en vask for en byggeplass?

Prisen på en byggevask er vanligvis ikke høy. Det kan være fra NOK 599 eks moms per time avhengig av typen og størrelsen på vasken. Prisen på en byggevask avhenger av mange faktorer. Den første er om det er nødvendig å bestille en container eller lift til byggeplassen, da dette vil øke kostnadene. Prisen avhenger også av om du ønsker å inngå et langsiktig samarbeid med oss eller ikke. Ønsker du å inngå et langsiktig samarbeid, så får du rabatt i fremtiden.

Byggrengjøring : Hva er det og hvorfor er det viktig?

Byggrengjøring er en prosess for å vaske byggeplassen og området rundt, for å fjerne støv og rusk. Støvpartikler er hovedårsaken til luftveissykdommer hos bygningsarbeidere. Byggevask bidrar også til å redusere luftbårne forurensninger (bly, asbest, kadmium) som kan slippes ut i miljøet. Byggevaskeprosessen begynner med en inspeksjon av stedet for eventuelle farlige stoffer eller materialer.

Kontakt oss for et gratis befaring

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 599/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.