Renholdsfirmaet

Kontorvask

Få de beste kontorrengjøringstjenestene i byen fra vårt opplærte personale

Renholdsfirmaet er et renholdsbedrift i Norge. Vi har vært i bransjen i mer enn 10 år, og de har mange fornøyde kunder. En av tjenestene vi tilbyr er kontorvask. Hva er nytten med et kontorvaskeri? Den kan brukes av bedrifter som ønsker å spare tid og penger på rengjøringsregningene. Den kan også brukes av bedrifter som ønsker å gi sine ansatte et rent, sunt miljø å jobbe i. For en rask, profesjonell og konkurransedyktig priset kontorvaskertjeneste.

Hva kan du forvente med kontorrengjøringstjenester

Kontorrengjøringstjenester kan være en god måte å sørge for at kontoret ditt alltid er rent og ryddig.

Det finnes mange forskjellige typer kontorrengjøringstjenester der ute. Du kan velge en eller flere av dem for å passe dine behov – for eksempel kan det hende du trenger at rengjøringspersonell kommer inn en gang i måneden eller hver uke. Du kan også velge de spesifikke oppgavene du vil at de skal gjøre, som å tørke av skrivebord, tørke av gulv og etterfylle toalettpapir. Vi kan gi deg alle produktene du trenger til kontoret ditt, som toalettpapir, såpe, håndklær og søppelsekker. Den største fordelen med å bestille disse produktene fra en kontorrengjøringstjeneste er bekvemmeligheten. Du trenger ikke å bekymre deg for å gå tom for forsyninger eller å måtte organisere dem selv hver gang du bestiller mer.

Hvis du er bekymret for sikkerheten til kontoret ditt, vil vi forsikre deg om at rengjøringstjenesten vår er trygg og effektiv.

Vi er et renholdsselskap som er forpliktet til sikkerheten på kontoret ditt. Vi lover å bruke trygge vaskemidler og er forsikret. Vi signerer også en taushetserklæring mellom oss og ansatte, slik at du kan være trygg på at vi ikke deler informasjon med noen andre.

Pris for profesjonelle kontorrengjøringstjenester

Når det gjelder profesjonelle kontorrengjøringstjenester, avhenger prisen av en rekke faktorer. Det finnes forskjellige pakker som kan tilpasses dine behov. Noen faktorer som påvirker prisen er størrelsen på kontoret ditt, hvor ofte vil rengjøringen være, antall ansatte på kontoret, og hvilken type rengjøring du trenger (kun rengjøring eller dyprengjøring). Prisene for profesjonelle kontorrengjøringstjenester varierer mye avhengig av disse faktorene. Avhengig av hvilken pakke du velger, kan prisene variere fra NOK 1000 per mnd. til 3000 per mnd. ekskl. mva

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 599/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.