Renholdsfirmaet

Vaktmestertjenester

Profesjonelle vaktmestertjenester: Kvalitet, medfølende omsorg

Vi tilbyr et bredt spekter av vaktmestertjenester, fra opprydding av søppelrom, til plenklipping og lyspunktkontroll for bedrifter og sameier. Kontakt oss i dag!

 

Vaktmestere spiller en viktig rolle i et borettslag fordi vi har ansvar for vedlikehold av bygget. Vi rydder snø, vasker av graffiti, fikser ødelagte gjenstander og mer.

Hva inkluderer vaktmestertjenester

Vaktmestertjenestene er den mest typiske tjenesten som brukes i en bedrift. Denne tjenesten inkluderer eiendomsservice. Alle dine behov vil bli oppfylt av vaktmestertjenestene. Vi gjør alt fra å plukke søppel og søppel ut og inn til rydding av søppelrom, gressklipping, trappevask og kontroll av lys.

Vaktmestertjenestene tilbyr en rekke forskjellige tjenester for forskjellige formål. Det vanligste arbeidet vi gjør er å rengjøre eiendommer, søppelområder og plener samt vedlikeholde lyskontroller.

Priser for vaktmestertjenester

Det er vanskelig å finne riktig pris på vaktmestertjenester uten befaring. Den beste måten å vite prisen på vaktmestertjenester på er å ansette en gratis profesjonell som kan gjøre en grundig inspeksjon av eiendommen din og gi deg et nøyaktig tilbud.

 

Kostnaden for vaktmestertjenester avhenger av ulike faktorer som størrelse, type og plassering av eiendommen, hyppighet og varighet av rengjøring, antall personer som trengs for jobben. Prisen varierer også avhengig av om du ønsker en engangsrengjøring eller løpende service.

 

Trenger du hjelp med husholdningsbehov, kontakt Renholdsfirmaet AS!

Hvem er vaktmester for borettslaget ditt?

Vaktmesterne er personene som tar vare på eiendommen og sørger for at alt er i orden. Vi er ikke bare en person som tar ut søpla og rydder snø.

 

Vi tar også av vedlikehold, reparasjoner og andre oppgaver som må gjøres. Det beste er at vi ikke er begrenset til et bestemt sted; vi kan jobbe på hvilken som helst eiendom så lenge vi har en gyldig lisens.

 

Vi tilbyr deg en komplett pakke med rengjøringsløsninger for din eiendom med de beste rengjøringsproduktene for å sørge for at eiendommen din alltid er ren og frisk.

Profesjonelle vaktmestertjenester for å støtte borettslag

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 599/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.