Renholdsfirmaet

Terrassevask

Profesjonelle terrassevasktjenester for ditt hjem eller bedrift

Vi tilbyr en profesjonell terrassevask i Oslo. Vi fokuserer på kvaliteten på arbeidet vårt og kundetilfredshet.

Vi er et uavhengig firma som har spesialisert seg på terrassevask i Oslo. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra generell rengjøring til mer spesifikke tjenester som vindusvask, høytrykkspyling og takvask. Vårt mål er å gi deg en tjeneste tilpasset dine behov.

Slik vet du om terrassen din trenger en profesjonell rengjøring

Hvis terrassen din ser litt sliten ut, kan det være på tide å ringe inn proffene for en profesjonell rengjøring.

En profesjonell renholder er det beste alternativet når det gjelder å få en godt utført jobb. De er i stand til å fjerne all smuss og gjenopprette terrassen din tilbake til sin opprinnelige skjønnhet.

Det viktigste du må gjøre før du ansetter en profesjonell renholder er å vite hva slags rengjøringstjeneste du trenger. Du kan finne ut av det ved å se på overflaten av terrassen og finne ut om den trenger en grundig rengjøring eller bare en lett finpuss. Vi kan hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen om hva som er den beste måten å rengjøre terrassen din på. Send oss bilder og våre eksperter vil raskt finne ut hva som kreves for din terrasse. En grundig rengjøring av terrassen din er avgjørende for dens sikkerhet og lang levetid.

Prisen på terrassevask

Prisen for å vaske terrassen avhenger av arbeidsvolumet, terrassens materiale osv. Det er mange faktorer som bidrar til denne kostnaden. Det viktigste er hvor skittent det er. Hvis den ikke er for skitten og den har en overflate som er enkel å rengjøre, så kan du betale mindre enn om den var veldig skitten og hadde en overflate som er vanskelig å rengjøre. Vi prøver å gi våre kunder den rimeligste og høykvalitets terrasserengjøring. Fjern alt fra terrassen og det vil ta kortere tid å rengjøre terrassen. Du betaler mindre.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 599/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.