Renholdsfirmaet

Takvask

Profesjonell takvask – få taket ditt til å se helt nytt ut!

Tak blir ofte forsømt og glemt. Likevel er de den viktigste delen av ethvert taksystem. De beskytter ikke bare hjemmet ditt mot regn og vær, men holder også huset kjølig om sommeren og varmt om vinteren.

 

Takrengjøring er en svært viktig tjeneste som må gjøres regelmessig hvis du ønsker å opprettholde helsen og utseendet. Det er et viktig skritt for å opprettholde kvaliteten på taksystemet ditt.

 

Den beste måten å holde taket ditt rent på er å vaske det med et vannbasert vaskemiddel med lavt pH-nivå, som vil bidra til å fjerne smuss og alger uten å skade det beskyttende belegget på helvetesilden eller skade miljøet rundt eiendommen din. Tak er ofte den mest forsømte delen av hjemmene våre, noe som kan føre til dyre reparasjoner.

 

Bestill takvask i dag og få et gratis tilbud!

Slik rengjør vi taket fra utsiden

Takvask er ingen trygg jobb. Hvis du ikke er erfaren, kan du lett bli skadet. Du må bruke forsikring for din sikkerhet. Tidligere pleide folk å vaske taket selv eller leie inn noen fra nabolaget som vet hvordan det skal gjøres. Men nå har de begynt å bruke profesjonelle takvaskere og selskaper som tilbyr denne tjenesten. Hovedårsaken bak dette er at det ikke er trygt å klatre på taket og rengjøre det manuelt lenger på grunn av risikoen for å falle av og skade deg selv.

Takvask utvendig er en farlig oppgave som må gjøres nøye med riktig sikkerhetsutstyr på plass. Den beste måten å unngå ulykker på er å ansette en profesjonell til denne oppgaven. Vi har et team med takrensere som er dyktige på takvask og sikring. De har nødvendig opplæring og sertifiseringer for å sikre at taket ditt alltid er i god stand. Du kan bestille en tjeneste fra oss i dag ved å ringe +4746582500 eller sende oss en e-post på info@renholdsfirmaet.no

Pris på takvask: Hvor mye koster det?

Takvask kan gjøres ved å høytrykkspyle taket eller ved å bruke en kjemisk løsning og skrubbe med børste.

Prisen for takrens avhenger av ulike faktorer som størrelsen på taket ditt og hvor skittent det er. Kostnaden kan variere fra NOK1500 til NOK10000 avhengig av disse faktorene. Takrengjøring gjøres for å fjerne forurensninger fra overflaten av taket ditt som kan påvirke levetiden.

Få et GRATIS tilbud på takvask

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 599/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.