Renholdsfirmaet

Snøbrøyting

Profesjonelle snøbrøytingstjenester for å holde eiendommen din ryddig

Vinteren er en tid da snø og is kan være et problem for mennesker som lever i kaldt klima. Snøbrøyting og saltlevering er nødvendig i vintermånedene for å sikre at folk kan komme seg trygt rundt. Snøbrøyting er en av de viktigste sidene ved snørydding, det innebærer å rydde snø fra fortau, parkeringsplasser, plasser og andre eiendommer slik at folk lett kan gå rundt.

Saltlevering er også en viktig del av vinterforberedelsen fordi salt bidrar til å hindre is i å danne seg på overflater som fortau, trapper og innkjørsler. Ring oss nå for å få ryddet oppkjørselen din eller for å avtale en saltlevering i vinter.

Snøbrøytetjenester: Hva er prisene?

Kostnadene for snøbrøytetjenester varierer avhengig av område, tid på døgnet og hvilken type snøbrøyting som er nødvendig. Snøbrøytingstjenester kan være kostbare og det er vanskelig å finne riktig pris uten en befaring.

Kontraktsnøbrøyting: Få oppkjørselen og fortauene dine rene

Kontraktsnøbrøyting er den vanligste og mest populære måten å få unna oppkjørselen og fortauene. Det er også den mest kostnadseffektive måten å gjøre det på.

 

Følgende er noen av fordelene med kontraktsnøbrøyting:

 

– Du har en fast pris på snøbrøyting hver gang det snør

– Du trenger ikke bekymre deg for hvor mye det vil koste deg i tilfelle du trenger mer enn én servicesamtale

– Det er ingen skjulte kostnader – alt er inkludert i avtalt pris

Profesjonelle snøryddingstjenester for hjem og bedrifter

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 990/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.