Renholdsfirmaet

Utvask av leilighet, hus, og kontor: Profesjonell rengjøring ved flytting

Å flytte fra et sted til et annet er en stor oppgave som innebærer mange detaljer. En av de viktigste detaljene er å sørge for at stedet du forlater er rent og pent for de neste beboerne eller brukerne. Enten det er en leilighet, et hus, en kontorbygning eller en annen type eiendom, er en grundig utvask avgjørende.

Trenger du hjelp med utvask av leilighet, hus eller kontor? Da er du på rett sted. Våre erfarne og dyktige rengjøringseksperter sikrer at din bolig eller arbeidsplass blir skinnende ren og klar for de neste som skal ta den i bruk. Vi forstår hvor viktig det er med en skikkelig utvask, spesielt når det kommer til større eiendommer som hus og kontorbygninger.

Med vår hjelp kan du fokusere på selve flytteprosessen, mens vi tar oss av rengjøringen. Vi bruker de beste rengjøringsmidlene og teknikkene for å sikre at hvert hjørne av eiendommen din blir skinnende rent. Fra kjøkkenet til badet, fra stuen til soverommet, fra kontorpulten til møterommet – vi sørger for at alt blir rent og pent.

Å flytte kan være en utfordring, med mange ting å tenke på og organisere. Men med vår hjelp blir utvasken enkel, effektiv og behagelig. La oss ta hånd om rengjøringen, så kan du konsentrere deg om de andre aspektene ved flyttingen.

Kontakt oss nå for et uforpliktende tilbud, og opplev forskjellen med profesjonell utvask. Gjør flyttingen enklere med vår hjelp!

Utvask av leilighet, hus, og kontor: Profesjonell rengjøring ved flytting

Fordeler med profesjonell utvask av leilighet, hus, og kontor

Å sørge for at et sted er rent og pent før man forlater det, er ikke bare et spørsmål om høflighet, men også et krav i mange leie- og salgsavtaler. Her er noen av fordelene med å velge profesjonell utvask:

 • Grundig rengjøring:

  Uansett om det er en leilighet, et hus eller et kontor, sørger våre erfarne rengjørere for at hvert hjørne og hver krok blir skinnende ren. Dette inkluderer vanskelig tilgjengelige steder, som bak tunge møbler, under tepper, og i høye takhjørner.

 • Tidsbesparende:

  Å vaske et helt hus eller en stor kontorbygning kan ta dager for en uerfaren person. Vårt team av eksperter kan gjøre jobben raskt og effektivt, slik at du kan fokusere på andre viktige aspekter ved flyttingen.

 • Garanti:

  Vi er så sikre på kvaliteten av vårt arbeid at vi tilbyr garantert tilfredshet med våre tjenester. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, vil vi komme tilbake og rette opp i det uten ekstra kostnad.

 • Tilpassede løsninger:

  Uansett om du trenger rengjøring av et stort hus, en liten leilighet, eller et fleretasjes kontorbygg, tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer dine behov.

 • Bruk av profesjonelle rengjøringsmidler:

  Vi bruker kun de beste og mest effektive rengjøringsmidlene som er skånsomme mot overflater, men tøffe mot skitt og bakterier.

 • Økonomisk:

  Selv om det kan virke som en ekstra kostnad å leie inn profesjonelle, kan det faktisk spare deg for penger i det lange løp. En grundig utvask kan forhindre konflikter med utleiere eller nye eiere som kan kreve kompensasjon for mangelfull rengjøring

 • Mindre stress:

  Flytting er allerede stressende nok. Ved å overlate rengjøringen til profesjonelle, kan du redusere stressnivået og ha en ting mindre å bekymre deg for.

Å velge profesjonell utvask er en investering i ro i sinnet, kvalitet, og tid. Enten du flytter fra en leilighet, selger et hus, eller flytter kontoret til et nytt sted, kan du stole på vårt team for å levere topp kvalitet hver gang.

Prosess og arbeidsstadier for utvask av leilighet, hus, og kontor

Å sikre en skinnende ren eiendom ved flytting krever en systematisk tilnærming. Her er trinnene vi følger for å garantere topp kvalitet i vårt arbeid:

Forundersøkelse

Før vi starter med selve rengjøringen, gjennomfører vi en grundig vurdering av eiendommen. Dette gir oss en forståelse av leilighetens, husets eller kontorets tilstand, og lar oss identifisere spesifikke områder som kan kreve ekstra oppmerksomhet. Basert på denne vurderingen bestemmer vi hvilke rengjøringsmetoder og produkter som vil være mest effektive.

Grundig vask

Med den innsikten vi har fått fra forundersøkelsen, starter vi den grundige rengjøringsprosessen. Alle flater, fra vegger til tak, fra gulv til skap og skuffer, blir vasket ned med stor presisjon. Vi sørger for at hver krok og hvert hjørne av eiendommen blir skinnende rent.

Kvalitetskontroll

Etter at rengjøringen er ferdig, gjennomfører vi en kvalitetskontroll for å sikre topp standard. Kunden inviteres deretter til å inspisere eiendommen. Med vår "fornøyidgaranti" retter vi eventuelle mangler umiddelbart og uten ekstra kostnad. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet.

Fakturering

Når kunden er fornøyd, vil vi utstede en faktura for de tjenestene som er levert. Vi sørger for at fakturaprosessen er enkel og transparent, med klare beskrivelser av de tjenestene som er levert og de tilhørende kostnadene.

Tjenestetariffer for utvask i Oslo og omegn

Å velge riktig tjeneste for utvask av din eiendom er viktig, og prisen spiller ofte en stor rolle i beslutningsprosessen. Her er en detaljert oversikt over våre priser basert på størrelsen på eiendommen:

Priser for utvask i Oslo (ekskl. MVA): Mindre enn 50 kvm: 3120 kr

51-60 kvm: 3360 kr

61-70 kvm: 3960 kr

71-80 kvm: 4200 kr

81-90 kvm: 4680 kr

91-100 kvm: 5040 kr

101-120 kvm: 5400 kr

121-140 kvm: 6600 kr

141-150 kvm: 7080 kr

151-160 kvm: 7800 kr

161-180 kvm: 9000 kr

181-200 kvm: 10.200 kr

201-250 kvm: 11.400 kr

251-300 kvm: 13.080 kr

301-350 kvm: 15.480 kr

350-400 kvm: 19.080 kr

Tilleggspriser og merknader:

Områder utenfor Oslo: Et tillegg på ca 200 kr (eller etter avtale mellom oss).

Hvitevarer: Vask av hvitevarer er inkludert i prisen.

Ekstra skitten eiendom: Hvis eiendommen er ekstraordinært skitten, vil det bli lagt til et ekstra beløp. Dette vil bli vurdert basert på bilder som bevis.

Peisvask: Rengjøring av peis vil koste 200 kr ekstra.

Våre priser reflekterer kvaliteten og grundigheten av tjenestene vi tilbyr. Vi streber etter å gi våre kunder den beste verdien for pengene, og vi er alltid klare til å diskutere spesifikke behov og tilpasse våre tjenester deretter.

Lov om husleieavtaler (husleieloven)

Når du står overfor en flytteprosess, er det essensielt å kjenne til dine rettigheter og forpliktelser som leietaker. I Norge reguleres dette av Lov om husleieavtaler (husleieloven). En av de viktigste bestemmelsene i denne loven er kravet om at leiligheten eller boligen skal leveres tilbake i samme stand som da leieforholdet startet. Dette innebærer at alle tegn på at du har bodd der, inkludert skitt, flekker og annet avfall, skal fjernes. En grundig rengjøring er derfor ikke bare anbefalt, men ofte et juridisk krav.

Få kontorlokalene tilbake til sitt fulle potensial. Vårt team av profesjonelle renholdere vil sørge for at virksomheten din ser og lukter godt. Vi tilbyr skreddersydde rengjøringspakker som er tilpasset dine behov og budsjett. Få et gratis tilbud i dag
0 +

Oppdrag

0 %

Fornøyde kunder

0 +

Utdannet personale

Anmeldelser

Våre kunder sier

Boligsameiet Nedre Ullern Terrasse 7
Boligsameiet Nedre Ullern Terrasse 7

Tore Hekneby

Vi er meget godt fornøyd med det arbeide dere har utført hos oss i Nedre Ullern terrasse nr. 7, 0280 Oslo. Vi må gjøre oppmerksom på at vårt samarbeide startet 01.06.2019

Kolbotn Dekk og Service Senter AS
Kolbotn Dekk og Service Senter AS

Vladimir Favoritov

Jeg er veldig fornøyd med tjenesten jeg fikk fra Renholdsfirmaet AS. De klarte å løse problemet mitt raskt og effektivt. Resultatet er alltid perfekt, og jeg vil anbefale dem til alle som trenger hjelp med rengjøringen.

Black Diamond Foliering Studio AS
Black Diamond Foliering Studio AS

Daglig Leder

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet til Renholdsfirmaet AS. De var profesjonelle, tilbød rimelige priser og utførte jobben til rett tid. Jeg vil anbefale dem til alle som leter etter et rengjøringsfirma, de er uten sidestykke!

Aurora Transport AS
Aurora Transport AS

Daglig Leder

Renholdsfirmaet AS er en flott bedrift med mye kunnskap og erfaring. De er alltid oppdatert på de siste helse- og sikkerhetsforskriftene, og det er grunnen til at vi valgte dem for våre smitteverntjenester. Vi i Aurora Transport AS driver med transport av varer og vi ønsker å gi våre kunder den høyeste servicekvaliteten. Vi har funnet ut at en daglig infeksjonsrengjøring er avgjørende for at vi skal opprettholde et høyt nivå av renslighet. Renholdsfirmaet AS gir oss en utmerket service og vi anbefaler dem gjerne til hvem som helst!

Norus Accounting AS
Norus Accounting AS

Alexey Don

Vi er et regnskapsfirma med ca 15 ansatte og vi har jobbet med Renholdsfirmaet det siste 2 år. De har vært veldig hjelpsomme med å få kontoret vårt rent, og det er også hyggelig å vite at de er tilgjengelige for å hjelpe oss når vi trenger dem. Jeg vil anbefale dem til alle som leter etter en god rengjøringstjeneste!

Clean Holding AS
Clean Holding AS

Thomas Johnsen

Vi i vaskefirma.no har hatt samarbeid med Vesta AS siden 2017. Fra slutten av 2017 og frem til nå har Vesta AS fått totalansvar for renhold av 12 oppdrag i ulike borettslag som vaskefirma.no har som kunder. Per dags dato har vaskefirma.no aldri fått en eneste klage. Jeg kan anbefale Vesta AS på det sterkeste.

Malling & Co Forvaltning
Malling & Co Forvaltning

André Sannerhaugen

Vi er veldig fornøyde med servicen vi har fått fra Renholdsfirmaet AS. De er effektive og svarer veldig raskt på våre forespørsler. De gjør en god jobb med å vaske og rengjøre eiendommen vår, noe som er til stor hjelp for oss. Vi vil anbefale dem på det varmeste!

Unngå flyttestress: La oss sørge for skinnende ren rengjøring av leiligheten, huset eller kontoret ditt

Flytteprosessen kan være en av de mest stressende hendelsene i livet. Det er så mange detaljer å tenke på, fra pakking til transport. Men en ting du ikke trenger å bekymre deg for er rengjøringen. Med vår profesjonelle utvasktjeneste kan du være trygg på at leiligheten, huset eller kontoret ditt blir skinnende rent og klart for de neste beboerne eller brukerne. Ikke la rengjøringen bli en ekstra byrde – kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud, og la oss ta hånd om det for deg!

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag