Renholdsfirmaet

Profesjonell trappevask i Oslo: Sikkerhet, Kvalitet og Pålitelighet

Vår ekspertise i trappevask

Trappevask er en essensiell del av bygningsvedlikehold, spesielt i fleretasjes bygninger som borettslag, sameie, og bygårder i Oslo og omegn. Trapper er en vanskelig overflate å rengjøre, spesielt når de er i et høyhus. For å holde trappene trygge og rene tilbyr vi profesjonell trappevask i Oslo. Vårt firma har levert denne tjenesten i mer enn 10 år, og vi har lykkes med det. Vi bruker de nyeste metodene for rengjøring av trapper, noe som gjør det tryggere for våre ansatte og mer effektivt for våre kunder.

Vannbehov for trappevask

Mangelen på vann i kjelleren er et alvorlig problem for borettslagene men ikke for oss. Prisen for trappevask blir ikke høyere hvis du ikke har tilgang på vann. Vi har med oss allerede våte mopper, så ikke bekymre deg for vannet i kjelleren.

Viktigheten av trapperengjøring i bygårder

Trapper er viktig i en bygård. De er den eneste måten for folk å komme seg fra en etasje til en annen. Med så mange mennesker som går opp og ned hele dagen, er det ikke rart at trapper er en grobunn for bakterier og mugg. Trapper er også mer utsatt for slitasje hvis de er skitne. Smusset som samler seg på trinnene kan forårsake luftveisproblemer, allergier, astma og andre helseproblemer. Derfor er det viktig å rengjøre trappene hver uke for å holde dem rene og trygge.

Kostnader ved trappevask

Prisen for trappevask varierer avhengig av hvilken tjeneste du velger og hvilke behov du har. Hvis du for eksempel har mye rekkverk, vil det ta mer tid og mer materialer å gjøre jobben. Det samme gjelder hvis du ønsker en dyprengjøring hver uke eller hvis du ikke vil ha noen kjemikalier brukt i prosessen. Det er vanskelig å gi en eksakt kostnad for trappevask fordi det avhenger av hvor mye arbeid som må gjøres og hva slags service du velger.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Sertifikater

Sertifikater

Vi er en offisielt registrert renholdsbedrift med over 10 års erfaring i bransjen. Gjennom årene har vi ikke bare opparbeidet oss verdifull erfaring, men vi har også sørget for å holde oss oppdatert med de nyeste metodene og teknikkene innen rengjøring. Vi legger stor vekt på kontinuerlig opplæring og profesjonell utvikling, slik at vi alltid kan tilby våre kunder den beste kvaliteten på tjenestene vi leverer.

Faq

Dette avhenger av bygningens trafikk og beliggenhet. Men generelt, en gang i uken er en god standard for de fleste bygninger.

Prisene kan variere, men det er best å få flere anslag fra forskjellige tjenester for å få en ide.

Borettslag kan ha strengere regler og krav, mens sameie kan være mer fleksible.

Ja, men det er viktig å sørge for at de ikke etterlater en glatt overflate.

Ja, spesielt hvis du ikke har tid eller ressurser til å gjøre det selv. En profesjonell tjeneste kan sikre kvalitetsarbeid og spare deg for tid.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 559/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.

Få kontorlokalene tilbake til sitt fulle potensial. Vårt team av profesjonelle renholdere vil sørge for at virksomheten din ser og lukter godt. Vi tilbyr skreddersydde rengjøringspakker som er tilpasset dine behov og budsjett. Få et gratis tilbud i dag
0 +

Oppdrag

0 %

Fornøyde kunder

0 +

Utdannet personale

Anmeldelser

Våre kunder sier

Boligsameiet Nedre Ullern Terrasse 7
Boligsameiet Nedre Ullern Terrasse 7

Tore Hekneby

Vi er meget godt fornøyd med det arbeide dere har utført hos oss i Nedre Ullern terrasse nr. 7, 0280 Oslo. Vi må gjøre oppmerksom på at vårt samarbeide startet 01.06.2019

Kolbotn Dekk og Service Senter AS
Kolbotn Dekk og Service Senter AS

Vladimir Favoritov

Jeg er veldig fornøyd med tjenesten jeg fikk fra Renholdsfirmaet AS. De klarte å løse problemet mitt raskt og effektivt. Resultatet er alltid perfekt, og jeg vil anbefale dem til alle som trenger hjelp med rengjøringen.

Black Diamond Foliering Studio AS
Black Diamond Foliering Studio AS

Daglig Leder

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet til Renholdsfirmaet AS. De var profesjonelle, tilbød rimelige priser og utførte jobben til rett tid. Jeg vil anbefale dem til alle som leter etter et rengjøringsfirma, de er uten sidestykke!

Aurora Transport AS
Aurora Transport AS

Daglig Leder

Renholdsfirmaet AS er en flott bedrift med mye kunnskap og erfaring. De er alltid oppdatert på de siste helse- og sikkerhetsforskriftene, og det er grunnen til at vi valgte dem for våre smitteverntjenester. Vi i Aurora Transport AS driver med transport av varer og vi ønsker å gi våre kunder den høyeste servicekvaliteten. Vi har funnet ut at en daglig infeksjonsrengjøring er avgjørende for at vi skal opprettholde et høyt nivå av renslighet. Renholdsfirmaet AS gir oss en utmerket service og vi anbefaler dem gjerne til hvem som helst!

Norus Accounting AS
Norus Accounting AS

Alexey Don

Vi er et regnskapsfirma med ca 15 ansatte og vi har jobbet med Renholdsfirmaet det siste 2 år. De har vært veldig hjelpsomme med å få kontoret vårt rent, og det er også hyggelig å vite at de er tilgjengelige for å hjelpe oss når vi trenger dem. Jeg vil anbefale dem til alle som leter etter en god rengjøringstjeneste!

Clean Holding AS
Clean Holding AS

Thomas Johnsen

Vi i vaskefirma.no har hatt samarbeid med Vesta AS siden 2017. Fra slutten av 2017 og frem til nå har Vesta AS fått totalansvar for renhold av 12 oppdrag i ulike borettslag som vaskefirma.no har som kunder. Per dags dato har vaskefirma.no aldri fått en eneste klage. Jeg kan anbefale Vesta AS på det sterkeste.

Malling & Co Forvaltning
Malling & Co Forvaltning

André Sannerhaugen

Vi er veldig fornøyde med servicen vi har fått fra Renholdsfirmaet AS. De er effektive og svarer veldig raskt på våre forespørsler. De gjør en god jobb med å vaske og rengjøre eiendommen vår, noe som er til stor hjelp for oss. Vi vil anbefale dem på det varmeste!

Ta kontakt med oss i dag!

Ikke nøl med å dra nytte av vår ekspertise og dedikerte tjenester. La oss ta hånd om dine rengjøringsbehov med den profesjonaliteten og omsorgen du fortjener. Kontakt oss nå for en uforpliktende samtale og et tilbud!