Renholdsfirmaet

Eiendomsservice

Vår eiendomsservice

Få profesjonelle eiendomstjenester med vår eiendomsservice

Vi tilbyr et bredt spekter av vaktmestertjenester, inkludert kontorrengjøring, vindusvask, snørydding, høytrykkspyling og mye mer. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre eiendomstjenester.

Snøbrøyting

Hold ditt borettslag trygt og snøfritt med våre snøbrøytetjenester. Vårt erfarne team av fagfolk vil ta seg av alle dine snøbrøytingsbehov raskt og effektivt, slik at du kan fortsette å gi et trygt miljø for dine leietakere

Avfallshåndtering

Vi leverer omfattende avfallshåndteringstjenester for borettslag. Vårt erfarne team vil hjelpe deg med å lage en skreddersydd løsning som fungerer best for dine behov, samtidig som de hjelper deg med å redusere avfall og øke effektiviteten.

Strøing

På vinteren tilbyr vi borettslag det beste innen strøing- og saltingtjenester. Vårt erfarne team er forpliktet til å tilby kvalitetstjenester skreddersydd til dine spesifikke behov, slik at du kan være trygg og vite at eiendommen din vil være i trygge hender

Vaktmestertjenester

Renholdsfirmaet er en erfaren og pålitelig partner for bolig- og eiendomsforvaltning. Vårt team av profesjonelle vaktmestere yter omfattende tjenester for å sikre at borettslaget ditt fungerer som det skal. Kontakt oss i dag for å lære mer om tjenestene våre!

Trenger du vår hjelp?

Kontakt oss nå og få svar raskt!

Bli kjent med hvordan vi jobber

Våre prosesser

Hos Renholdsfirmaet AS streber vi etter å tilby de beste tjenestene og løsningene for å møte dine behov. Lær mer om våre prosesser og tjenester, og hvordan de kan hjelpe deg med å nå dine mål. Ta kontakt med oss i dag og finn ut hva vi kan gjøre for deg

01.

Velg din tjeneste

Hvis du leter etter standardtjenester for å komme i gang med prosjektet, velg fra vårt utvalg av pakketjenester.

Befaring og pristilbud

Trenger du en skreddersydd løsning for ditt hjem eller bedrift, kan vi hjelpe. Vårt team av eksperter kommer til å inspisere lokalene og gi deg en skreddersydd løsning som passer dine behov og budsjett.

02.

Få fantastisk service

Få ditt hjem eller kontor til å se best mulig ut med våre profesjonelle, pålitelige rengjøringstjenester. Vårt team av spesialister er dedikert til å gi deg service og resultater av høyeste kvalitet hver gang.

03.

Faktura

Vi sender faktura via e-post eller EHF etter at arbeidet er utført.

04.

Renholdsfirmaet AS tilbyr omfattende renholdstjenester for privat- og næringskunder. Vårt erfarne team av fagfolk vil hjelpe deg å holde plassen din ren, organisert og se best mulig ut. Ta kontakt i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Få kvalitetshjelp med profesjonelle konsultasjoner

Kundehenvendelser

Relaterte spørsmål

Få raske svar på spørsmålene dine fra vårt omfattende FAQ-bibliotek. Våre vanlige spørsmål er utformet for å gi nyttig og omfattende informasjon om våre produkter og tjenester. Få svarene du trenger raskt og enkelt med bare noen få klikk.

Vi leverer omfattende renhold og eiendomstjenester til kunder i Oslo og Viken. Vi leverer førsteklasses, pålitelige tjenester for privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Vårt team av erfarne fagfolk forstår dine behov og gir skreddersydde løsninger for ditt unike