Renholdsfirmaet

Vaskehjelp – Profesjonell og miljøvennlig renhold

Velkommen til Vaskehjelpen i Oslo

Hos Renholdsfirmaet AS er vi stolte av å tilby førsteklasses vaskehjelp i Oslo og omegn. Vårt mål er ikke bare å møte, men å overgå dine forventninger når det kommer til renhold. Vi vet at hvert hjem og arbeidsplass er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer til dine spesifikke behov og ønsker.

Vårt dedikerte team av profesjonelle vaskehjelper er nøye utvalgt og opplært for å sikre høyeste kvalitet på tjenestene vi leverer. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsprodukter for å ta vare på planeten vår samtidig som vi gir deg et skinnende rent resultat.

Enten du trenger regelmessig husvask, kontorrenhold, eller spesialiserte renholdstjenester, er vi her for å hjelpe. Vi tilbyr fleksible tidsplaner og konkurransedyktige priser for å gjøre renhold både enkelt og kostnadseffektivt for deg.

Ta en titt på de ulike delene av vår nettside for å finne ut mer om de mange fordelene vi tilbyr, prosessen vi følger, og hva våre fornøyde kunder har å si om oss. Vi ser frem til å hjelpe deg med alle dine renholdsbehov!

Vaskehjelpen i Oslo – Profesjonell og miljøvennlig renhold

Renhold hjemme

Hva kan en avtale på daglig renhold inneholde?

Dette er en omtrentlig beskrivelse av våre rengjøringsrutiner. Vi forstår at hvert hjem er unikt, og vi tilpasser oss dine spesifikke behov. Alle rutiner og oppgaver kan diskuteres og tilpasses etter avtale, slik at du får akkurat den rengjøringstjenesten du ønsker.

 • Rengjøring av alle flater under 180 cm
 • Støvsuging av gulv og tepper
 • Mopping av gulv hvis gulvmaterialet egner seg til det
 • Flekkfjerning på dørkarmer, dørhåndtak og brytere
 • Speil og glassoverflater i boligen, eksempelvis glassdører (vinduer er ikke inkludert)
 • Fjerning av avfall dersom kunde gir renholder tilgang til søppeldunk

Kontakt oss i dag for å finne den rette pakken for deg og få en gratis konsultasjon!

Fordeler med å velge vår vaskehjelp

Å velge den rette vaskehjelpen kan være en utfordrende oppgave, men hos Renholdsfirmaet AS gjør vi valget enkelt for deg. Her er noen av de viktigste fordelene du vil oppleve når du velger våre tjenester:

Miljøvennlig renhold

I en tid hvor bærekraft og miljøvern er av økende betydning, tar vi vårt ansvar på alvor. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsmidler i alle våre tjenester. Dette betyr at du kan være trygg på at hjemmet eller arbeidsplassen din blir rent uten å skade miljøet.

Profesjonelle vaskehjelper

Vårt team består av godt trente og erfarne vaskehjelper som er dedikerte til å levere høykvalitets renhold. Vi gjennomgår regelmessig opplæring og kvalitetskontroller for å sikre at du alltid får den beste tjenesten.

Fleksible tjenester

Vi forstår at livet er uforutsigbart og at behovene dine kan endre seg. Derfor tilbyr vi fleksible tjenester som kan tilpasses dine spesifikke behov. Enten du trenger fast ukentlig vask, sporadisk renhold, eller noe midt i mellom, har vi løsningen for deg.

Konkurransedyktige priser

Hos oss får du ikke bare førsteklasses renhold, men også til en pris som er rettferdig og konkurransedyktig. Vi tror at god kvalitet ikke nødvendigvis må koste en formue, og vi jobber hardt for å gi deg mest mulig verdi for pengene dine.

De skitneste stedene i huset

Ved å velge Renholdsfirmaet AS for dine renholdsbehov, får du en tjeneste som er profesjonell, miljøvennlig, fleksibel, og kostnadseffektiv. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan gjøre livet ditt litt enklere og mye renere.

Prosess og etapper av arbeidet

Å velge en vaskehjelp handler ikke bare om å finne noen som kan utføre renhold. Det handler også om å finne en tjeneste som er transparent, pålitelig og enkel å samarbeide med. Her er en oversikt over prosessen og de ulike etappene du kan forvente når du velger Renholdsfirmaet AS

 • Konsultasjon

  Det første steget i vår prosess er en gratis konsultasjon. Dette gir oss en mulighet til å forstå dine spesifikke behov og forventninger. Det gir deg også en sjanse til å stille spørsmål og bli kjent med oss. Ta kontakt med oss for å avtale en tid som passer for deg

 • Planlegging

  Basert på informasjonen vi samler inn under konsultasjonen, vil vi utarbeide en skreddersydd renholdsplan. Denne planen vil inkludere hvilke områder som skal rengjøres, hvilke tjenester som skal utføres, og en tidsplan som passer for deg

 • Utførelse

  Når planen er på plass, vil vårt team av profesjonelle vaskehjelper komme til avtalt tid og sted for å utføre renholdet. Vi sørger for at alt blir utført i henhold til den høyeste standarden og med største oppmerksomhet på detaljer

 • Kvalitetskontroll

  Etter at renholdet er utført, vil vi gjennomføre en kvalitetskontroll for å sikre at alt er som det skal. Vi følger opp med deg for å sørge for at du er 100% fornøyd med tjenesten. Ditt velvære og tilfredshet er vår høyeste prioritet

 • Betaling

  Når du er fornøyd med tjenesten, tilbyr vi enkel og trygg betaling via bank eller Vipps. Vi streber etter å gjøre hele prosessen så smidig som mulig for deg

Hva sier våre kunder?

Anthony M
  Anthony M

  August 2023

  Nice and efficient job!

  Cathrine L
   Cathrine L

   February 2023

   Nok en god jobb! Grundig rengjøring og Nadia er presis og hyggelig! Jeg er veldig fornøyd!

   Cathrine L
    Cathrine L

    Designation

    Kom hjem til strøkent hjem og har ingenting å utsette på jobben. Veldig fornøyd!

    Malene M
     Malene M

     December 2022

     Veldig fornøyd. Huset vårt ble skinnende rent. Tusen takk. 🙂

     Ida F
      Ida F

      November 2021

      Veldig fornøyd med vaskingen! 🙂

      Stine B
       Stine B

       May 2021

       Veldig flink, hyggelig, effektiv og profesjonell.

       Thomas M
        Thomas M

        November 2020

        Det var en fornøyelse å se resultatet etter jobben som ble gjort. Nadia tok på seg flere detalj oppgaver på sparket, med veldig bra resultert. Hun stilte med eget utstyr som også gjorde det enklere. Det merkes at Nadia har mye erfaring innen renhold. Anbefales!

        Ofte stilte spørsmål (FAQ)

        Prisen for privat vaskehjelp kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert omfanget av tjenestene du trenger og hvor ofte du trenger dem. For en nøyaktig pris, ta gjerne kontakt med oss for en gratis konsultasjon.

        Timelønnen for vaskehjelp kan variere basert på type arbeid og geografisk plassering. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og kan gi deg en mer detaljert oversikt over kostnadene når vi vet mer om dine spesifikke behov.

        Ja, Renholdsfirmaet AS er en godkjent renholdsbedrift. Vi følger alle lovpålagte krav og standarder for å sikre høy kvalitet på tjenestene vi leverer.

        Selvfølgelig, vi er en ansvarlig virksomhet som betaler alle skatter og avgifter i henhold til norsk lov. Dette inkluderer også skattetrekk for våre ansatte.

        Ja, alle våre ansatte har rett til ferie i samsvar med Arbeidsmiljøloven. Vi sørger for at våre ansatte får de pausene og feriene de har krav på, noe som bidrar til et sunt arbeidsmiljø og høy jobbtilfredshet.

        Trappevask

        Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

        Takvask

        La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

        Gjør en avtale nå

        Bestill en gratis befaring i dag