Renholdsfirmaet

Bedriftsrenhold

Profesjonelle kontor- og kommersielle rengjøringstjenester for bedrifter

Bedriftsrengjøring er en nøkkeltjeneste for enhver bedrift. Det er viktig å holde kontoret rent og ryddig, da det skaper et positivt bilde av bedriften. Bedriftsrenhold i Oslo er en bransje i rask vekst. Det er mange selskaper som tilbyr denne tjenesten, men ikke alle er pålitelige. Vi har vært på torget i over 6 år og har mange fornøyde kunder. Vi driver med vindusvask, trappevask og kontorvedlikehold. Dette er grunnen til at vi er det beste valget for dine behov!

Slik gjør vi bedriftsrengjøring

Vi har spesialutdannet personale. De sender rapport etter hver rengjøring og inspektøren sjekker dem hver uke. Våre ansatte er også opplært til å rengjøre alle typer overflater med forskjellige materialer, så det er ingen bekymringer for å skade møbler eller tepper. Vi kjøper toalettpapir, håndklær og såpe med god rabatt. Vårt rengjøringsfirma tar seg av alt. Du gjør jobben din, og vi tar oss av renslighet og innkjøp.

Hvor mye koster en bedriftsrengjøring?

For å opprettholde din bedrifts helse og velvære er det viktig å holde det rent. Denne artikkelen vil diskutere de forskjellige kostnadene ved å rengjøre et selskap. Kostnaden for å rengjøre et firma kan variere avhengig av størrelsen på bedriften, hvor ofte du trenger å rydde, og hva slags tjenester du er ute etter. Hvis du er på utkikk etter en engangstjeneste som rydder hele kontorlokalet ditt, så vil dette være dyrere enn vanlig renhold. Dette er fordi tiden og forsyningene som trengs for å rengjøre et helt kontor er mye dyrere enn å rengjøre det en eller to ganger i måneden.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag 

NOK 599/ per time

Denne tjenesten inkluderer

Trenger hjelp?

Vårt team av ekspertrådgivere er klare til å gi deg sanntids assistanse og veiledning.