Renholdsfirmaet

Strøing

Strøing - gjør deg klar for vinteren

Snøbrøyting og strøing er en vinterdriftstjeneste for borettslag, offentlige organisasjoner og næringsliv. Det er viktig å forberede eiendommen din for den kommende vinteren. Vi tilbyr kontraktbrøyting for beboere og en ispatruljetjeneste for issikkerhet. Gjør deg klar for vinteren og få et GRATIS befaring i dag!

Hvem har ansvar for snøbrøyting og strøing av vei i ditt nabolag?

Statens vegvesen har ansvaret for tilstanden på riksvegene, men selve arbeidet med snøbrøyting og strøing utføres av et privat firma. Statens ansvar er å sørge for at veibanene er godt vedlikeholdt og trygge for reisende. Dette gjør de ved å brøyte snø, vedlikeholde skilt og trafikklys, og reparere skader på veiene forårsaket av naturkatastrofer eller andre hendelser.

 

Statens vegvesen planlegger også nye motorveier og veibyggingsprosjekter. Ansvaret for selve vedlikeholdt av veiene faller på et privat selskap. Dette selskapet kan leies inn av lokale myndigheter eller huseierforeninger for snøbrøyting og strøing med grus.

Eiendomsforvaltere har et ansvar for å holde eiendommen trygg for fotgjengere om vinteren. Eiendomsforvaltere har ansvar for at fortauene ikke er glatte slik at fotgjengere kan gå uten risiko. De må iverksette nødvendige tiltak for å sikre at fortau og andre offentlige rom er trygge. Det betyr å rydde snø fra alle fortau og parkeringsplasser, samt å spre salt eller sand på disse for å redusere faren for å skli.

Pris på strøing av vei

Prisen for snøbrøyting og strøing avhenger av mange faktorer som størrelsen på området som skal ryddes, tidspunkt på døgnet og plassering. Det spiller også en stor rolle om du tar tjenesten vår én gang eller du har signert en kontrakt med oss. Du kan få et gratis tilbud fra oss ved å ringe +4746582500 eller ved å fylle ut dette kontaktskjemaet.

Trappevask

Vår trappevask er omfattende, effektiv og kostnadseffektiv, og vi garanterer at trappen din vil se ut som ny etter at vi er ferdige.

Takvask

La oss ta oss av dine takrengjøringsbehov. Vårt erfarne team bruker de nyeste metodene og teknologiene for raskt og sikkert å rengjøre tak for borettslag og hjemme.

Gjør en avtale nå

Bestill en gratis befaring i dag