Renholdsfirmaet

Hva skal jeg skaffe til hovedrengjøring?

Få mest mulig ut av din hjemmerengjøringsopplevelse med vår ekspert-anbefalte liste over produkter du må ha.

Få mest mulig ut av din hjemmerengjøringsopplevelse med vår ekspert-anbefalte liste over produkter du må ha

Som kjent er grundig rengjøring en ansvarsfull, lang og arbeidsintensiv oppgave. Foruten en betydelig mengde innsats og tid kreves også et overraskende bredt utvalg av forbruksvarer, vaskemidler, utstyr og hjelpemidler – uten disse vil ikke rengjøringa gå bra. Vi vil her tilstrebe å lage en detaljert oversikt over hva du trenger å ha til rådighet slik at hovedrengjøringen blir så effektiv og vellykket som mulig.

Hva trengs til hovedrengjøringen?

Det første som bør komme på plass er kluter nok til å dekke de forskjellige bruksområdene. Vi anbefaler mikrofiber- eller frottékluter. Et forkle med mange lommer er det neste vi vil råde deg til å skaffe. Forkleet vil la deg bære flere hjelpemidler og frigjøre hendene, samtidig som du slipper å lete etter steder å sette fra deg det du vil trenge.

 

Under hovedrengjøringen vil du garantert trenge en børste eller mopp for å rengjøre vinduene, da dette vil gjøre arbeidet mye mer håndterlig og trygt. Hvis du ikke har en støvbørste liggende anbefaler vi også å ordne deg en slik. Den vil gi deg tilgang til områder som er vanskelige å nå, slik som ventilasjonsluker og lampeskjermer. Se også om du kan få tak i en gulvmopp, og finn en som har et håndtak med lengde som passer deg.

Utstyr og rengjøringsprodukter for hovedrengjøring

Støvsugeren utgjør viktigste post på denne lista. Kompakte og lette modeller med høy effekt anbefales.

En damprenser er også et hjelpemiddel med mange bruksområder. Denne vil kunne hjelpe deg å bli kvitt vanskelige flekker på glass, fliser, i badekar og på overflater i våtrom. Når det kommer til rengjøringsmidler bør de samsvare med dine behov. I de fleste tilfeller vil et minimum omfatte oppvaskmiddel, polish til skap og annet liknende inventar, glassrens, skurekrem og flekkfjerner.

Burde man foreta hovedrengjøring alene?

Selv om du har alt av hjelpemidler og verktøy som beskrevet ovenfor, må du ikke glemme at renhold er en egen fagretning og at kun erfarne fagfolk kan klare ekstra krevende rengjøringsutfordringer tidseffektivt.

Derfor er det smart å henvende seg til fagfolkene våre, da dette vil gi deg:

  • Mer tid, penger og krefter til overs
  • Et garantert godt og raskt resultat
  • Trygghet mot skader av møbler og annen verdifull eiendom

Tagger:

Uncategorized

Del dette nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *