Renholdsfirmaet

Renholdstjenester

Våre rengjøringstjenester

Komplette tjenester: Vi tilbyr det du trenger!

Få hjemmet eller bedriften din til å se best mulig ut med profesjonelle rengjøringstjenester fra vårt erfarne team. Vi tilbyr førsteklasses rengjøringstjenester for boliger og kommersielle eiendommer, ved å bruke den nyeste teknologien og miljøvennlige produkter for å etterlate rommet ditt skinnende rent.

Bedriftsrenhold

Hold bedriften din på sitt beste med profesjonelle rengjøringstjenester. Vi tilbyr tilpassede og omfattende rengjøringspakker skreddersydd for å passe dine behov.

Fasadevask

Få bygget ditt til å se best mulig ut med profesjonelle fasadevasketjenester. Våre erfarne renholdere bruker det nyeste utstyret og teknikkene for å fjerne skitt, skitt og annet rusk fra bygningens eksteriør.

Byggrengjøring

Få de profesjonelle rengjøringstjenestene du trenger med byggrengjøringstjenester fra Renholdsfirmaet AS. Vi leverer pålitelige og kvalitetssikrede tjenester som er skreddersydd for dine behov

Kontorvask

Hold kontoret ditt pent og ryddig med våre profesjonelle vasketjenester. Vi tilbyr ukentlig, annenhver uke eller månedlig vask for å sikre at kontoret ditt alltid er velstelt.

Brakkevask

Profesjonelle brakkevask – få jobben gjort riktig. Våre erfarne renholdere har ekspertisen og utstyret for å få jobben gjort riktig. Ta kontakt i dag

Terrassevask

Hold terrassen din skinnende ren med våre terrassevasktjenester. Vi bruker miljøvennlige og svært effektive rengjøringsløsninger som sikrer utmerkede resultater.

Trappevask

Få knirkende rene trapper med vår profesjonelle trappevask. Vårt erfarne team bruker førsteklasses rengjøringsutstyr for å sikre at trappene dine ser best mulig ut

Garasjevask

Få garasjen din ren med våre profesjonelle garasjevasketjenester. Ta kontakt i dag for å finne ut mer om våre tjenester og få et gratis tilbud.

Takvask

Få taket ditt til å se ut som nytt med profesjonelle takvasktjenester. Vårt erfarne team av spesialister bruker miljøvennlige rengjøringsløsninger for å fjerne smuss, smuss

Trenger du vår hjelp?

Kontakt oss nå og få svar raskt!

Bli kjent med hvordan vi jobber

Våre prosesser

Hos Renholdsfirmaet AS streber vi etter å tilby de beste tjenestene og løsningene for å møte dine behov. Lær mer om våre prosesser og tjenester, og hvordan de kan hjelpe deg med å nå dine mål. Ta kontakt med oss i dag og finn ut hva vi kan gjøre for deg

01.

Velg din tjeneste

Hvis du leter etter standardtjenester for å komme i gang med prosjektet, velg fra vårt utvalg av pakketjenester.

Befaring og pristilbud

Trenger du en skreddersydd løsning for ditt hjem eller bedrift, kan vi hjelpe. Vårt team av eksperter kommer til å inspisere lokalene og gi deg en skreddersydd løsning som passer dine behov og budsjett.

02.

Få fantastisk service

Få ditt hjem eller kontor til å se best mulig ut med våre profesjonelle, pålitelige rengjøringstjenester. Vårt team av spesialister er dedikert til å gi deg service og resultater av høyeste kvalitet hver gang.

03.

Faktura

Vi sender faktura via e-post eller EHF etter at arbeidet er utført.

04.

Renholdsfirmaet AS tilbyr omfattende renholdstjenester for privat- og næringskunder. Vårt erfarne team av fagfolk vil hjelpe deg å holde plassen din ren, organisert og se best mulig ut. Ta kontakt i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Få kvalitetshjelp med profesjonelle konsultasjoner

Kundehenvendelser

Relaterte spørsmål

Få raske svar på spørsmålene dine fra vårt omfattende FAQ-bibliotek. Våre vanlige spørsmål er utformet for å gi nyttig og omfattende informasjon om våre produkter og tjenester. Få svarene du trenger raskt og enkelt med bare noen få klikk.

Vi leverer omfattende renhold og eiendomstjenester til kunder i Oslo og Viken. Vi leverer førsteklasses, pålitelige tjenester for privatpersoner, bedrifter og organisasjoner. Vårt team av erfarne fagfolk forstår dine behov og gir skreddersydde løsninger for ditt unike