Renholdsfirmaet

Hvordan bli kvitt tobakkslukt innendørs?

Å bli kvitt tobakklukt innendørs trenger ikke å være vanskelig. Lær de beste tipsene og triksene for å fjerne røyklukt fra hjemmet ditt og få det til å lukte friskt igjen. Bli kvitt den bedervede tobakksduften på kort tid med vår enkle å følge

Lær hvordan du fjerner tobakklukt innendørs med disse enkle, naturlige løsningene.

Sigarettrøyk er en negativ faktor ikke bare for dem som røyker, siden mange av de over 4000 forbindelsene i røyken er kjent for sin motstandsdyktighet samt evne til raskt å trenge inn og feste seg i inventaret og på alle flater i interiøret. Vi kan lett kjenne igjen det karakteristiske gulaktige belegget på opprinnelig hvite overflater, eksempelvis på hvitevarer som komfyr eller en servant av keramikk. Nedenfor gir vi noen gode tips som du kan følge for å kvitte deg med lukten av tobakk.

Er det mulig å fjerne lukten av tobakk?

I søken etter å oppnå dette, prøver røykere vanligvis en rekke metoder og midler. Noen av røykerne velger å røyke utelukkende på balkongen – dessverre fører ikke dette helt til forventet resultat da den irriterende lukta fortsatt trenger seg inn gjennom de minste sprekker og åpninger i og rundt dører og vinduer. Det er noe enklere for dem med hus eller hytte, da de kan røyke et stykke unna bygningen. Dette er imidlertid mindre komfortabelt utenom sommermånedene, og når alt kommer til alt vil det alltids være en risiko for å pådra seg noe uønsket ved å gå ut i kaldt og vått vær.

 

Heldigvis fins det mer effektive måter å fjerne ubehagelig lukt av tobakk helt. Den på alle måter beste løsningen er å avvenne seg helt fra avhengigheten. For mange kan dette være uhyre vanskelig – imidlertid er det absolutt verdt å prøve avvenning eller nedtrapping. Hvis du av en eller grunn ikke ønsker å kutte røyking helt ut, vil følgende tiltak hjelpe deg å bli kvitt den dominerende lukta:

 

  • Fjerne kilden – askebegre fungere vanligvis som kilder til en sur og ekkel eim, som mange røykere tømmer først når de er fulle, hvilket er fundamentalt galt. Rester etter tobakksprodukter må håndteres umiddelbart. Gjør man dette, vil tiltaket hjelpe betraktelig i kampen mot tobakkslukta.
  • Regelmessig lufting og ventilering – trekk øker volumet av luftsirkulasjon og hjelper med å fjerne lukt av brent tobakk
  • Daglig renhold Oslo – tørk nøye og regelmessig av alle overflater og dekorartikler i de aktuelle rommene, så vil du på denne måten hindre nedfall fra tobakksrøyken, samt medfølgende dunst, å feste seg.

Andre måter for å begrense lukt av tobakksrøyk

Alle typer luftfriskere vil ha en svært effektiv virkning for å fjerne tobakksrøyk. Regelmessig spraying av disse midlene innendørs vil minske lukta betraktelig. De største, og viktigere – garanterte, resultater kan imidlertid oppnås ved å kontakte et vaskebyrå i Oslo. Som regel har de seriøse selskapene en stab av erfarne, spesialiserte fagfolk med effektive hjelpemidler og teknologier, så at bruken av deres tjenester raskt lar deg glemme lukten av tobakk.

Tagger:

Uncategorized

Del dette nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *