Renholdsfirmaet

Topp 10 produkter fra Aliexpress som forenkler renholdet

Få hjemmet ditt skinnende rent uten problemer. Sjekk ut våre topp 10 produkter fra Aliexpress som vil gjøre rengjøring enklere og raskere enn noen gang før.

Få den daglige rengjøringen unna på et blunk med topprangerte produkter fra Aliexpress.

En fullverdig rengjøring krever som oftest mye tid og innsats. I denne artikkelen skal vi ta for oss 10 nyttige produkter fra nettmarkedet Aliexpress – produkter som vil la deg få orden i hjemmet eller på kontoret på en raskere og enklere måte.

Magnetisk børste for rengjøring av glass

Vindusvask er ikke en risikofri aktivitet, spesielt hvis leiligheten din er på en av de øverste etasjene. Ved hjelp av dette hjelpemidlet vil du kunne rengjøre vinduer raskt, effektivt og uten å måtte utsette deg for noen risiko. Grunnet sin smarte utforming og bruken av magneter, vil børsten hjelpe deg trygt å få rengjort alle stedene som er vanskelige å nå.

Melaminsvamp

Om du ikke ennå har skaffet deg denne fantastiske saken så anbefaler vi deg å gjøre det så fort som mulig. De viktigste fordelene ved svampen er produktets mange bruksområder og høye effektivitet i møte med ulike typer smuss og skitt. Med denne kan du rengjøre uten vaskemidler.

Børste med forlenget skaft

Dette verktøyet lar deg vaske det du ikke har fått vasket fram til nå. Settet inkluderer tre hoder med forskjellige bruksområder, slik at du kan fjerne urenheter på steder som er vanskelige å rekke fram til.

Svaber med vanntank

Dette er et meget praktisk redskap for rask og effektiv våtrengjøring. Ved å fylle vanntanken er du klar til å ta unna en gulvvask på rekordtid – helt uten gulvfille og vaskebøtte.

Damprens av mikrobølgeovn

Mikroovnen bør holdes helt ren av åpenbare grunner. En damprenser designet for dette kan spare deg for veldig mye slit og tidsbruk. Det kreves bare tre ingredienser – sitron, eddiksyre og vann. Denne blandingen helles i beholderen og sett renseren i mikroen i noen minutter. Deretter er det bare å tørke av innsiden av ovnen og så rengjøre utsiden av ovnen.

Mekanisk børste

Nå for tida er det ikke lenger nødvendig å bruke piassavakost, men kosting er likevel lurt. Nå kan du rydde søppel og fjerne urenheter enkelt med en mekanisk børste. Fei bare børsten over urenhetene, og børsten gjør resten av arbeidet. Et spesielt justerbart skaft du kan tilpasse til din høyde står for ytterligere brukervennlighet.

Robotstøvsuger

Denne nyvinningen er meget populær, da den kan støvsuge for deg helt på egenhånd, og fungere som underholdning for både deg og eventuelle husdyr. Robotene kan utføre både tørr og våt rengjøring, er effektive og meget praktiske da setter seg selv til lading. Ytterligere kontroll og tilpasning gjøres via en app på smarttelefon.

Apparat for rengjøring av rustfritt stål

Dette hjelpemidlet lar deg rense ting og overflater av rustfritt stål, og er så nyttig at det er verdt hver krone og vel så det. Husk at den ikke må brukes til å rengjøre servise av ikke-jernholdige metaller.

Rengjøringsslim

Hvis du er glad i å spise foran datamaskinen, vil tastaturet ditt trolig inneholde mye smuler og matrester. Du kan enkelt og kvikt fjerne urenhetene ved hjelp av dette innovative produktet. Det kan også benyttes for å rengjøre innendørs planter, husholdningsapparater, fjernkontroller eller dørhåndtak.

Rengjøringskule

Dette produktet kjennetegnes av høy effektivitet og et originalt design. En spesiell sensor tillater dette hjelpemidlet å bevege seg lett under sofaer, senger eller andre skapmøbler for å samle støv. Etter rengjøringen er det bare å ta omslaget av og vaske dette. Produktene beskrevet ovenfor kan absolutt forenkle din rengjøring. Hvis du ikke har tid eller lyst, vil vårt renholdsfirma kunne fikse oppgavene raskt, grundig og effektivt.

 

Vi tilbyr:

  • Kvalifiserte, erfarne fagfolk
  • Moderne utstyr og midler
  • Høy grad av profesjonalitet og kundevennlighet

Tagger:

Uncategorized

Del dette nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *